Monday, August 23, 2010

HUTA ~Samuel Beckett

duke zvarritur urine e tij rreth qiellit
te guackes qiellore e tokesore te kafkes sime

duke ndaluar tek ata qe shpejt
duhet te nisin jeten e tyre e te ecin

te tallur prej diçkaje qe s'do sherbeje
derisa uria, toka dhe qielli te jene hedhurina.

No comments:

Post a Comment